Information om Nöjesnytt i Jönköping

Nöjesnytt är en av de äldsta och mest väletablerade city- och nöjestidningarna i Sverige. Tidningen har givits ut gratis via tidningsställ i Jönköping sedan 1993. Ända sedan starten har vi satsat på spännande layout och intressanta reportage, gärna ur en annorlunda synvinkel. Förutom exklusiva intervjuer hittar du bl.a. kommande evenemang, hetaste modet och trenderna, intressanta restips, pulsen i stan´s nöjes- och kulturliv samt det senaste inom teknik, film, musik och spel.  Allt med en stark lokal förankring.

Idag har Nöjesnytt har optimal tillgänglighet. Förutom den tryckta utgåvan ges Nöjesnytt numera även ut som gratisdistribuerad webbtidning samt gratis-app till mobil och surfplatta (Iphone, Ipad, Ipod-touch samt Android). Oavsett om man sitter på caféet och läser den tryckta utgåvan, sitter framför datorn, sitter på tåget med sin läsplatta eller väntar på bussen med sin mobil i handen kan man alltid ta del av Nöjesnytts alla reportage, evenemang och annonsörers erbjudanden.

Målgruppen som läser Nöjesnytt kallar vi den aktiva. Primärt i åldern 18-45 år. Det är dock inte alltid åldern som avgör läsandet utan intresset av evenemang och övrig intressant läsning. Tidningen riktar sig både till den bofasta befolkningen samt alla inresande och besökande.
Nöjesnytt ges även ut i Växjö, Kalmar, Helsingborg och Kristianstad/Åhus
.

Antal utgåvor i Jönköping: 7st/år
Tryckt upplaga i Jönköping: 20.000 ex /utgåva  (Totalt 100.000 ex i Jönköping, Växjö, Kalmar, Helsingborg och Kristianstad/Åhus)

Distribution: Gratis via ungefär 100 tidningsställ i Jönköping (Totalt över 450 tidningsställ i
Jönköping, Växjö, Kalmar, Helsingborg och Kristianstad/Åhus)
Tidningsställen är placerade på noga utvalda mötesplatser (krogar, caféer, restauranger, butiker, hotell  mm.)

Gratisprenumeranter av webbtidningen: Ca. 11.000 personer får kostnadsfritt Nöjesnytt Jönköping direkt i sin mailbox vid varje utgivning. (Totalt över 40.000  gratisprenumeranter i Jönköping, Växjö, Kalmar, Helsingborg och Kristianstad/Åhus). Annonserna i webbtidningen är dessutom länkade till varje annonsörs hemsida.

Kontakt

-Här kan du komma i kontakt med Nöjesnytt. Tveka inte om du har synpunkter på innehållet i tidningen eller på nätet.

Prislista & utgivningsdatum

Ansvarig utgivare:

Martina Edenfalk
martina@nojesnytt.se
Tel. 070-571 15 50

VD/Chefredaktör

Mats Danielsson
mats@nojesnytt.se
Tel. 070-62 395 15

SÄLJARE
Roger Odeen
070–691 90 00
roger@nojesnytt.se

AD

Lena Färm
lena@nojesnytt.se

Vinskribent

Elke Jung
https://elkejung.se

Huvudkontor & Materialadress

City Media i Växjö AB
Box 77,
351 03 Växjö
Tel. 0470-395 15
info@nojesnytt.se